C-Tetra

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 56,10 (inclusief btw)

Een ultra stabiel vitamine C serum op olie basis die helpt bij de bestrijding van de door de zon veroorzaakte schade aan de huid. Het brengt collageensynthese teweeg, verhoogt de elasticiteit en dichtheid van de huid. 

Evenals de verbetering van het huidweefsel en zorgt het voor een gezonde teint. Ontworpen voor zowel mannen als vrouwen onder de 40 jaar. 

C-tetra is een uniek stabiel serum dat zelfs in de epidermale laag komt. Het product geeft geen irritatie aan de huid en droogt de huid niet uit. Het is ongeparfumeerd en is parabenen vrij. 

Het verstopt de porien niet. 

Per dag 4 tot 6 druppels onder de dagcreme is voldoende. Bouw het langzaam op, door de eerste 2 weken 3 druppels te gebruiken. Tijdens de opbouw van het gebruik merk je zelf wat jouw favoriete hoeveelheid is. Veelal geeft je huid ook aan, welke hoeveelheid het beste bij je past. Het maximale aan druppels is 6.  

Door het gebruik van de C-tetra heeft de huid een goede dagcreme nodig met SPF erin. C-tetra werkt verhelderend op de huid, waardoor deze weer  meer toegankelijk is voor de zon. De Advanced day total protect (SPF 30) en de Advanced day ultimate protect (SPF 50+) zijn hiervoor uitermate geschikt. 

Niet alleen de sterkte van de SPF in de dagcrèmes verschillen. De Advanced day ultimate protect is voller van structuur, de DNA-herstelenzymen werken herstellend op de beschadigde cellen en daarbij is de rating van het PA systeem (wat de mate van bescherming van UV-A stralen geeft) uitzonderlijk hoog. 

Varianten in vitamine C

De C-tetra is er in 2 varianten, namelijk de C-tetra en de C-Tetra® Luxe. Het verschil zit in de percentage vitamine C. 

C-tetra heeft een sterkte van 7% en de C-Tetra® Luxe is 14%.

Eerst starten met C-tetra en daarna eventueel, als je huid daar behoefte aan heeft, overstappen naar de C-Tetra® Luxe.

Specificatie Omschrijving
Inhoud 30 ml
© 2020 - 2023 Puur Beauty Roden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Ga naar www.puurbeauty.nl